Om oss

Om oss


Ricove ble startet i 2016, med tjenester spesialisert innenfor HMS og Kvalitet. Eier Kent Inge Haugerud har en bachelor som sikkerhetsingeniør med hovedfelt HMS og Kvalitet. Haugerud har jobbet flere år innenfor både olje/gass og bygg/anlegg med lederansvar, og har både en administrativ og operativ bakgrunn.Skrevet av: Kent Inge Haugerud 21.08.2018

Antall blogger: [ 4 ] stk.
BloggProfil
Kent Inge Haugerud
Skiltløsninger og HMS informasjon på bygg-plass
Ricove kan meddele sine kunder at det er inngått et formelt samarbeid med både Wibe Skilt og Profil AS og HMS tavlen.no. Dette er viktige aktører innenfor blant annet bygg og anlegg, der gode skiltløsninger og HMS informasjon på bygg-plasser har høy kvalitet. Ved å inngå dette samarbeidet utvikler og komplementer Ricove sine tjenester ytterligere.

21.08.2018
BloggProfil
Kent Inge Haugerud
Ricove sin samarbeidspartner innenfor bedriftshelsetjenester
Ricove kan presentere at det er inngått et formelt samarbeid med BHT Gruppen SA, som er en privat, medlemseid og non-profitbasert bedriftshelsetjeneste. BHT Gruppen SA skreddersyr bedriftshelsetjenester til virksomhetens behov og utarbeider årlig en plan for bistand (aktivitetsplan), som skal bidra til at kundens egen HMS-målsetning nås. Tjenestene leveres av spesialister innen forbyggende bedriftshelsearbeid, og jobber tverrfaglig og helhetlig innenfor alle HMS-områder.

13.02.2017
BloggProfil
Kent Inge Haugerud
HMS nettkurs tilpasset din bedrift
Ricove kan glede våre kunder med å kunne tilby HMS-nettkurs for både ledere og verneombud, i samarbeid med Direktekompetanse AS. Direktekompetanse er et selskap med årelang erfaring i skreddersydde e-læringsbaserte kurs, relatert til helse-, miljø- og sikkerhet. Direktekompetanse har utdannet ledere og verneombud i både offentlig og privat sektor, som blant annet Tide, Bravida, Bergen byfornyelse, Sjøforsvaret og Apotekerforeningen.

23.08.2016
BloggProfil
Kent Inge Haugerud
Web-basert HMS system
Ricove kan stolt presentere at det er inngått et samarbeid med Kuba Norge AS. Kuba Norge AS tilbyr Kuba IK som er et web-basert internkontrollsystem. Systemet er sannsynligvis markedets mest moderne og fleksible system som kan skaleres opp og ned etter størrelse, organisasjonsstruktur og behov hos kunden. Kuba IK er et verktøy som er nyttig i arbeid innen bl.a.: HMS, HR, Kvalitet og prosjektstyring. Oppfølging for interne rutiner m.m. og fungerer som et «forbedringssystem». Dette er også tilpasset nettbrett og smarttelefoner for å få en optimal medvirkning blant de ansatte.

16.08.2016
Du må registere en konto, og logge på for å kommentere
Konsulenter
Kent Inge Haugerud

Kent Inge Haugerud


Organisasjonsnummer: 917 001 847 MVA   
Organisasjonsform: Aksjeselskap
Navn/foretaksnavn: RICOVE AS       
Forretningsadresse: Nordbyveien 122
1400 SKI 
Telefon: 908 39468
E.mail: kih@ricove.no